Neohodnoceno

Hovězí flank steak - býk

Flank - tato na dlouhá vlákna bohatá část je ideální hlavně na pečení, avšak maso nejvyšší kvality přímo vybízí také ke grilování.

FLANK STEAK je přibližně kilový kus masa, který se vyřezává ze spodní části pupku. Po pečení nebo grilování se krájí na plátky kolmo přes vlákna v šikmém řezu. Vynikající nejen na gril, ale také například jako "burgundské hovězí" (lehké červené víno, mrkev, česnek, červená cibule, nové koření, bobkový list...).

Skladem
Kód: 274
399 Kč / kg
Kategorie: Hovězí maso

Uvedená cena je za 1kg masa. Cena bude stanovená dle přesné váhy masa v rozmezí +/- 100 g.
Proto prosím počitejte +/-  cenou při platbě při převzetí od řidiče. Váhu masa uvádějte po 1 kg.

Maso rozvážíme pouze po Brně.