Hovězí maso

Dělení hovězího masa

rozdeleni-hoveziho-masa 

hovězí svíčková
799 Kč / kg

Pruh svaloviny pod páteří (roštěncem), jedná se o nejlahodnější, a tedy i nejdražší část hovězího. Svalovina v této části hřbetu je vystavena velice malé...

Kód: 122
Hovězí flank steak - býk
399 Kč / kg

Flank - tato na dlouhá vlákna bohatá část je ideální hlavně na pečení, avšak maso nejvyšší kvality přímo vybízí také ke grilování.FLANK STEAK je přibližně kilový kus masa,...

Kód: 274
hovězí roštěná
379 Kč / kg
Kód: 265
Hovězí kýta -plátky
369 Kč / kg
Kód: 277
falesna svickova
359 Kč / kg

Jemný kus plece. Za své jméno vděčí podobnosti s pravou svíčkovou. Tento výjimečně lahodný kousek má delší vlákna, s dalším podobným kouskem (válečkem) se ale porovnat...

Kód: 129
hovězí falešná svíčková plec
319 Kč / kg

Plec kulatá („falešná svíčková“) - je výborná na pečení vcelku, na guláš a perkelt, pokud ji pokrájíte na plátky, velmi dobře se hodí na španělské ptáčky. Vynikající...

Kód: 251
hovězí zadní vrchní šál
299 Kč / kg

Libový kus z vnitřní části zadní kýty má obvykle jemné tukové mramorování. Maso má "spořádanější" svalové vlákno než maso ze spodního šálu, proto je i měkčí...

Kód: 120
hovězí pérko
299 Kč / kg
Kód: 117
hovězí zadní spodní šál
289 Kč / kg

Nejnamáhanější část zadní kýty nemůže být nejkřehčí a nejměkčí. Ovšem dobře zralý spodní šál dokáže být důstojným společníkem při hodování. Spodní šál má hrubší svalové...

Kód: 124
hovězí vysoká plec
289 Kč / kg
Kód: 119
hovězí zadní ořech
249 Kč / kg

Ořech je libová část z předku zadní kýty (předkýtí). Je složený ze tří částí svaloviny, které se od sebe oddělují. Vynikající je pečínka (peče se v celku), pokud je...

Kód: 113
hovězí přední krk (2)
239 Kč / kg
Kód: 125
Nahoru
Další produkty
21 položek celkem